E-Bike a La Serenalla Market

Puja a una e-bike, dona quatre cops de pedal i hauràs canviat sense ni adonar-te’n els blocs d’edificis per l’Andorra més autèntica.

En un moment, amb la força de les teves cames i l’ajuda de l’electricitat, et podràs transportar fins on desitgis tot i respectant el medi ambient. Vine amb nosaltres a viure tres experiències màgiques a La Massana durant La Serenalla Market!

El 21 i 22 de juliol al matí, et proposem un vermut al Coll de la Botella. Durant el trajecte, travessaràs el pintoresc poble de Pal, dominat per una preciosa església romànica, on el temps sembla que s’hagi congelat en els segles passats. La pujada és un veritable bany de bosc fins al punt final, el Coll de la Botella, on t’espera un vermut envoltat d’un paisatge bucòlic.

El 19 i 21 de juliol a la tarda, anirem pedalant fins a Sispony on podràs tastar les delicioses melmelades artesanes El Pastador. El trajecte mostra la part més urbanita de La Massana així com la vessant més autèntica i rural d’un poblet de muntanya. De camí, podràs contemplar l’Hotel Palanques, el primer allotjament turístic de La Massana que va acollir refugiats durant les guerres del segle passat, l’antiga casa comuna així com l’església de Sant Iscle i Santa Victòria.

El 20 i 21 de juliol a la nit, acompanya’ns a sopar al Restaurant del Coll de la Botella. La pujada pel bosc es farà sota les llums del capvespre. Si el temps acompanya, podràs gaudir de la posta de sol en un entorn idíl.lic i d’un menú degustació sota les estrelles. La tornada es farà en vehicle fins la Massana.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *